Yükleniyor...

4 Aralık Dünya Madenciler Günü "Madencilik ve Milli Ekonomi Zirvesi"

07.12.2020

4 Aralık Dünya Madenciler Günü münasebetiyle MASİS olarak düzenlediğimiz "Madencilik ve Milli Ekonomi Zirvesi", Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'in katılımıyla gerçekleşti.

Tabii Kaynaklardan Sorumlu Bakan Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Şeref Kalaycı, ilgili kurumlarımızın Genel Müdürleri, bürokratlar, MASİS Yönetim Kurulu Üyeleri, sendika üyesi firmalarımızın yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş dünyasından katılımcılarla video konferans aracılığı ile yapılan zirvemiz ulusal basında geniş olarak yer aldı.


Maden - İş Başkanı Sayın Nurettin Akçul ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol'un konuşmacı olarak yer aldığı ve moderatörlüğünü Sayın Berfu Güven'in üstlendiği zirvemizde, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez programa yoğun ilgi gösteren katılımcılarımıza hitap etti.

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Ekonomist Sayın Prof.Dr. Kerem Alkin'in madenlerin ülke ekonomisindeki önemi ve küresel ekonomide meydana gelen güncel gelişmeler hakkında bir sunum yaptığı zirvemizde MASİS tarafından 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'ne özel olarak hazırlanan bir video gösterildi.

Zirvemize teşrif eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez, Tabii Kaynaklardan Sorumlu Bakan Yardımcımız Sayın Prof.Dr.Şeref Kalaycı başta olmak üzere tüm konuşmacılarımız ve seçkin misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Yayınımızı Youtube üzerinden izlemek için TIKLAYINIZ...


Galeri